Handelsbetingelser - betaling er gebyrfri

             

Betaling


Du kan betale med følgende korttyper:  

Visa/Dankort    -   MasterCard   -   Visa   -   Visa Electron   -   MobilePay Online

          

  

Sikkerhed ved betaling

Betalingsmodulet er PCI-certificeret (Payment Card Industry) og opfylder derfor alle sikkerhedskrav, som kræves af Nets.

Hvordan kan man vide den er sikker...

Hvis du benytter Microsoft Internet Explorer, kan man se det ved, at der vises en gul hængelås i browseren.

 

Købesummen bliver reserveret på din konto når du har lavet din ordre, men trækkes først når ordren bliver afsendt.
For kreditkort vil du stadig beholde din normale kredit.

Betaling via MobilePay Online svarer til betaling med kort, og derfor gælder der de samme regler og procedurer som ved kortbetalinger. Vi trækker først beløbet når varen sendes ligesom andre betalings typer.

 

EAN Handel  med E-fakturering. Netto 30 dage.   


Bankoverførsel - Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel, er det også muligt, men kun efter aftale. 

(Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen).

Så snart beløbet er overført og vi har registreret det, vil varerne blive afsendt.

Beløbet skal overføres til:

Danske Bank

Regnr.:3001
Kontonr.: 12976534

I vores fysiske butik i Køge kan man også bruge MobilePay.

Tlf.nr.: 152545

Kan ikke bruges i vores webshop.

 

Faktura

Der vil blive sendt en faktura som vedhæftet PDF fil til den mail adresse som du oplyser os under registreringen når varen er sendt og der bliver trukket fra din konto. Den gælder som kvittering for købet, så gem filen eller evt. print den ud.

           
Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb og fra den dag du har fortrudt dit køb, har du yderlig 14 dage til at returnere varen hvis du har givet tydelig skriftlig besked - evt via mail eller benytte link til vores fortrydelsesformular, om at du fortryder købet. Det er i forbindelse med fortrydelsesretten altså ikke nok at undlade at afhente eller sende den retur uden besked herom.

 

 Fortrydelsesformular


                     


Hvis varen ikke har været taget i brug skal den returneres i original emballage sammen med et kopi af din faktura, så får du pengene retur inkl. vores forsendelsesgebyr.

Har varen været taget i brug ud over normal praksis for prøvning af varer som i en fysisk butik,betragter vi den som brugt, hvilket betyder at vi forbeholder vi os retten til at værdiansætte varens handelsmæssige værdi og du kan risikere at få intet eller kun en del af købsprisen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Returnering

Går en vare i stykker eller forsvinder i forbindelse med en returnering, er det dig som køber der bærer risikoen indtil den er fremme i vores butik, så vi anbefaler at sende varer retur på en måde så de er forsikret og sporbare.

Ved fortrydelse refunderer vi ikke dine eventuelle ekstra fragtudgifter ud over det som det normalt ville have kostet at få returneret varen.
Dit tilgodehavende (eksklusive rabatter, der ikke længere er opnået) tilbagebetales via bankoverførsel til samme konto som blev brugt ved bestilling- så snart vi har modtaget varen retur.

Vi tager kun imod varer, der er købt via hjemmesiden www.rosmedic.dk. Returadresse: rosmedic - Vestergade 20 D - 4600 Køge.

Reklamationsret

Købeloven giver dig to års reklamationsret, og det er ikke muligt at aftale en kortere frist, eller at reklamationsretten ikke gælder for alle dele af varen. Det kan fx være pailletter og andet pynt på tøj eller batteriet i den bærbare computer. Din ret til at reklamere kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

Hvis en vare viser sig at være mangelfuld, giver købeloven dig mulighed for at vælge mellem flere løsninger.

  • Du kan få manglen afhjulpet, fx få varen repareret
  • Du kan få varen byttet til en ny vare
  • Du kan få et afslag i prisen
  • Du kan få pengene tilbage – hæve købet

Hvis du vælger at få pengene tilbage eller et afslag i prisen, kan sælgeren dog afvise dit krav, hvis han i stedet tilbyder dig at vælge mellem, at få manglen afhjulpet, fx ved en reparation eller at få varen ombyttet.

Ved fejllevering eller beskadigede varer bedes du kontakte os og melde fejlen, så vi kan rette den hurtigst muligt.

Forbrugerklagenævnet:     

Klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os -rosmedic- kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@rosmedic.dk


Kontakt

    Tlf: 56 63 16 80.

    E-mail :info@rosmedic.dk

 

Forbehold

Der tages forbehold for fejl i produktbeskrivelser, billeder, priser og anden beskrivende tekst samt forbehold for tastefejl, prisstigninger og eventuelt udgåede eller udsolgte varer.
Priserne i rosmedic webshop er alle i DKK og gældende pr. 01-01-2020 og er inkl. moms.

 

Forside